26

Re: www.ipad-eshop.cz

Nezlobte se na mne, ale vsem, co uvazuji o zakoupeni jen preju, at koupi a naleti. Mam pocit, ze co Cech a co Slovak, to bytost z jine planety (OK, vice mene vsude se najde vul, co chce naletet). Jakmile vidite nekde dobrou cenu, uz vas pali sedaci sval. Nechapu to. Je rozdil mezi nizkou cenou a cenou proste nemoznou. Jenze, nizka cena ja na mozky nekterych kupujicich jako chlast, odboura zabrany a snizuje usudek. Pak, kdyz jste podvedeni, tak brecite, dozadujete se spravedlnosti, nadavate na podvodniky. Uprimne, kde neni poptavka, neni nabidka (nedavno jsem se bavil, jak jeden uzivatel na foru o vozech poptava autoradio do asi 12tis, ktere nove stoji 60tis a ve druhem foru breci, jak mu nekdo neco z vozu ukradl).

Jinak jsem sesbiral o jednom z techto podvodniku (apple-levne.cz) dost materialu a dodal klukum, co je podvedl, takze doufam, ze to bude k necemu. Ale ono se vzdy najde nejakej chytrak, co bude pokracovat a podvadet a dalsich 100 chytraku, co naleti. Byt vam 60let, pochopil bych to, ale pochybuju, ze je tu moc duchodcu, co maj odumrele motkove bunky a jsou emotivne vice ovlivnitelni a min vnimavi k realite.

EDIT: tomudle vycurnkovai jsem psal taky, udelal jsem objednavku, prislo automaticke potvrzeni, za chvilku mail, ze dekuje za objednavku a ceka na platbu. Kdyz jsem se zeptal, jestli lze osobni odber, uz nereagoval.

Naposledy upravil: swenak (24-07-2010 15:16:57)

27

POZOR POZOR POZOR všem!!! Je to korunovaný zloděj! Mě osobně okradl a už to řeším s policií... NIKDO NEPLAŤTE PPŘEDEM!!!

28

ajaj, tak zle predtuchy se vyplnily.. sad

iPad 64GB 3G & iPhone 4 16GB Black
Game Center: maaat64

29

Pozor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,taky jsem podal trestní oznámení za podvod.skoda je 16800,-kč.Kdo má stejný problém zavolejte mi prosím na 602372701,od včerejška ji nejdou webonky,ale stihl jsem vše nafotit. Díky