Moff napsal:S tou knihovnou je to na prvni pohled nelogicke, na druhy pohled se tomu nedivim. Pak bys treba k nekomu prisel a veskerou svou hudbu bys mu tam jednoduse nahral do iTunes zadarmo :-). Alespon ma ale Apple jako jediny poradnou a jednoduchou synchronizaci vseho a kompletni zalohovani zarizeni s jednoduchou obnovou.
Jen malá poznámka na okraj, Apple není jediný, Microsoft má s Windows Phone stejný systém a navíc jako první přišel se synchronizací přes WIFI (ještě v NoDo, tedy první velké aktualizaci WP7). Co se týče zálohování a obnovy, WP7 se automaticky zálohuje při provedení aktualizace nebo při prvním připojení, obnova je na dva kliky myší. A oproti iOS má jednu nezanedbatelnou výhodu, můžeš si flashnout jakoukoliv verzi OS (na XDA jich roste plno) a není ti nucena jen poslední verze, flashovat můžeš i na offline počítači. Takže prosím, než budeš příště říkat, že Apple má jako jediný...zjisti si nejdříve skutečnost, takhle jen mateš lidi. Děkuji.
Luke napsal:Poradi i prosím někdo mě??
nevím co dělat s tím iTunes,když mi nejde nic synchronizovat a píse mi to " není nainstalovana pozadovana komponenta iTunes"
Jak píše Kkti, nainstaluj Windows znova, načisto (ideálně s odstraněním existujících partitions na disku a jejich vytvořením znovu). Problém Windows je, že jsou moc svobodné, dovolí úplně všechno a je až neuvěřitelné, jak si je někteří uživatelé dokáží zaprasit (a pak nadávají na Microsoft, že dělá nekvalitní OS, což ale samozřejmě není pravda). Osobně bych preferoval nemožnost vypnout UAC a nuceně pracovat jako user s omezenými právy, jako je to běžné v *nixu (tedy i v OS X). Uživatel nemůže systém tolik ničit (a nejlepší jsou ti, kteří si myslí, jak "tomu" rozumí a nainstalují si nejlépe několik antivirů, firewallů, čističů registru, tzv. "tuningových" programů typu TuneUp Utilities (ve skutečnosti toho nejhoršího svinstva) a podobně).
Mac Mini 2011, 8 GB RAM, 2x 24", SSD Kingston V100 64 GB, HDD Toshiba 500 GB
iPad 2 3G 64 GB white, Verze OS: 5.1.1 nonJB
iPhone 3GS 32 GB white, Verze OS: 5.0.1 JB
Game Center: mors1980