1

Téma: nefunkční iTunes Store

Ahoj,
mám takový problém s iTunes a příhlášením se do iTunes Store...
udělal jsem si apple ID které mi po zadání v iTunes do Obchod->příhlásit se, píše toto:

"this apple ID has not been yet used with the iTunes store - Plese rewiev your account information"

a nikam jinam mě to nepustí, místo pro nabídku obchodu je bílé, v horním okénku se nic nenačítá, pouze se objeví jablko ...nejsem schopen s tím hnout, uvítal bych jakoukoli radu jde mi jen o stažení free aplikací jako iBooks, děkuji

2

Re: nefunkční iTunes Store

Zkus se prihlasit v itunes na PC

Game Center: MoffCZ & Xbox Live: MoffCZ
iPad 2 32GB WiFi & iPhone 4 16GB & iMac 21,5 (2011) & Apple TV (2012)

3

právě na PC mi to nejde, mám to propojené USB kabelem (iPad 32 GB wi-fi), zatím ještě nemám vyřešené domácí wi-fi, myslel jsem, že stačí net na PC

4

Navstiv souseda, mcd nebo jinou restauraci, kde maji wifi, stahni to pres tablet

Pisu z ipadu, omluvte preklepy

5

Ahoj,tak jsem si po dlouhém uvažování koupil o víkendu IPAD..jsem moc spokojeny a zatím jsem jej nedal z ruky,ovšem veškeré nastavování apod.nese i samozřejmě nejaké komplikace.. potřebuju pomoci se synchronizaci fotek a hudby...podařilo se mi synchronizovat mail atd..ale hudba a fotky v iTunes bohužel ne.Mam nainstalovane iTunes a v ipadu mi normálně jede,ale v pc nejede..Když zapnu iTunes v pc vyhodí mi to hlásku "není nainstalovana pozadovana komponenta iTunes ,zkuste jej nainstalovat znovu" bohužel ani opětovné preinstalovan nepomohlo...Prosím,prosím mohl by jste mi někdo poradit?? Děkuju za odpověd

Iphone 4 8GB
Ipad 2 wifi 16GB

6

mas urcite posledni verzi itunes? ze stranek applu

7

Ano mám verzi 10.5.3.

Iphone 4 8GB
Ipad 2 wifi 16GB

8

problém s nenabíhajícím iTunes store, jsem vyřešil instalicí itunes na starý comp s XP, na novým mám Visty 32bit a zaboha prostě nenaběhne ani základní stránka.
měl bych ještě několik věci s kterými bch potřeboval poradit:

1.  chci nahrát do ipadu jen pár pdf souborů, když dám synchronizovat a použít, smaže mi to i fotky a hudbu
2.  na disku C mi ubývá místo a nemůžu najít kam se ty zálohy ukládaj, ta "cesta" ukládání v předvolbách to není, 5GB ty složky velikost nemají.

Díky

9

Dll hell

Na cisty win7 i visty ti to pojede no problem

10

Kkti napsal:

Dll hell

Na cisty win7 i visty ti to pojede no problem

tomu nerozumim, hell?

Opet trocha poezie: prolezl jsem návod, tam se píší dost obecné věci které mi moc nepomohou.
Když přidám jedno video v itunes do "filmy" a zaškrtnu "synchronizovat" vybafne to na mě "opravdu chcete synchronizovat filmy? Všechny skladby, filmy v ipadu budou smazány" takže abych nahrál jedno video, musím další smazat? Apple zařízení sem nikdy neměl a teď začínám tušit proč, ta složitost je enormní a trochu přemýšlím, že to prodám, je ve zdejší sekci "prodej" napr. nějaké omezení v podobě počtu příspěvků? :-D

11

mozna to mela byt narazka na znacku dell smile
no ta "jednoduchost" je opravdu trochu dvojsecna. dulezite je, abys mel snchronizovane jakekoli iZarizeni POUZE s jednou knihovnou iTunes (priklad: na svem pc mas synchronizovanou hudbu...jdes na jiny pc a pokud tam chces synchronizovat hudbu, smaze to vsechnu predchozi...celkem blbe ze?)
stejne to je aji s filmy nebo fotkami. nemusis tedy smazat jedno video, abys nhral druhe, jen to chce vzdy mit sync jen s jednou knihovnou. reagoval jsem aspon an to, co te zajimalo? smile

Ipod Shuffle 4th
Iphone 4 16GB - iOS 5.0.1 JB+UNLOCK
Ipad 2+3g 16GB - iOS 5.1
Mac Mini 2011 i5 2,3 GHz, 8GB RAM, Crucial M4 SSD - 128GB(SATA III) + 500GB HDD Toshiba, OS X Lion

12

Predpokladam, ze mel na mysli problem s DLL knihovnou ve WIN. Vetsina lidi si udela v systemu sama pekny bordel, ruznejma instalacema, odinstalacema a pouzivanim ruznych super cool mazacich a tunicich aplikaci :-). Nebo ze by nejakej bordel ci cervik z netu? Asi jedine reseni je, to cele preinstalovat. Jinak hledat na googlu jak problem resit.

S tou knihovnou je to na prvni pohled nelogicke, na druhy pohled se tomu nedivim. Pak bys treba k nekomu prisel a veskerou svou hudbu bys mu tam jednoduse nahral do iTunes zadarmo :-). Alespon ma ale Apple jako jediny poradnou a jednoduchou synchronizaci vseho a kompletni zalohovani zarizeni s jednoduchou obnovou.

13

Robbles napsal:

tomu nerozumim, hell?

Opet trocha poezie: prolezl jsem návod, tam se píší dost obecné věci které mi moc nepomohou.
Když přidám jedno video v itunes do "filmy" a zaškrtnu "synchronizovat" vybafne to na mě "opravdu chcete synchronizovat filmy? Všechny skladby, filmy v ipadu budou smazány" takže abych nahrál jedno video, musím další smazat? Apple zařízení sem nikdy neměl a teď začínám tušit proč, ta složitost je enormní a trochu přemýšlím, že to prodám, je ve zdejší sekci "prodej" napr. nějaké omezení v podobě počtu příspěvků? :-D

No já se s automatickou synchronizací taky moc nekamarádim a proto jsem to vyřešil tak že jsem zašktrl manuální vkládání hudby a filmů. A dávám je tam manuálně sice to zabere víc času ale zas po každé synchronizaci nemusim dávat vše znovu.

iPad 2 Wi-fi 3G 32GB      Game Center: Shootercz
iPod Touch 64GB 3G       Gameloft Live: Shootercz
iPhone 4S 32GB

14

Poradi i prosím někdo mě?? sad nevím co dělat s tím iTunes,když mi nejde nic synchronizovat a píse mi to " není nainstalovana pozadovana komponenta iTunes"

Iphone 4 8GB
Ipad 2 wifi 16GB

15

Pokud muzes preinstalovat windowsy, tak to udelej, pak to bude fungovat... Tedy pokud neni prolem v usb portu, kabelu, jinak to najit vyzaduje stesti, experimentovani a dost casu, vetsinou je to nejakou knihovnou...

A http://en.wikipedia.org/wiki/DLL_Hell je pomerne zavedeny terminus technikus, pokud jde o linux, tak tam neco velmi podobneho s dynamickymi a statickymi knihovnami zname take...

Naposledy upravil: Kkti (23-02-2012 14:02:04)

16

Moff napsal:

S tou knihovnou je to na prvni pohled nelogicke, na druhy pohled se tomu nedivim. Pak bys treba k nekomu prisel a veskerou svou hudbu bys mu tam jednoduse nahral do iTunes zadarmo :-). Alespon ma ale Apple jako jediny poradnou a jednoduchou synchronizaci vseho a kompletni zalohovani zarizeni s jednoduchou obnovou.

Jen malá poznámka na okraj, Apple není jediný, Microsoft má s Windows Phone stejný systém a navíc jako první přišel se synchronizací přes WIFI (ještě v NoDo, tedy první velké aktualizaci WP7). Co se týče zálohování a obnovy, WP7 se automaticky zálohuje při provedení aktualizace nebo při prvním připojení, obnova je na dva kliky myší. A oproti iOS má jednu nezanedbatelnou výhodu, můžeš si flashnout jakoukoliv verzi OS (na XDA jich roste plno) a není ti nucena jen poslední verze, flashovat můžeš i na offline počítači. Takže prosím, než budeš příště říkat, že Apple má jako jediný...zjisti si nejdříve skutečnost, takhle jen mateš lidi. Děkuji.

Luke napsal:

Poradi i prosím někdo mě?? sad nevím co dělat s tím iTunes,když mi nejde nic synchronizovat a píse mi to " není nainstalovana pozadovana komponenta iTunes"

Jak píše Kkti, nainstaluj Windows znova, načisto (ideálně s odstraněním existujících partitions na disku a jejich vytvořením znovu). Problém Windows je, že jsou moc svobodné, dovolí úplně všechno a je až neuvěřitelné, jak si je někteří uživatelé dokáží zaprasit (a pak nadávají na Microsoft, že dělá nekvalitní OS, což ale samozřejmě není pravda). Osobně bych preferoval nemožnost vypnout UAC a nuceně pracovat jako user s omezenými právy, jako je to běžné v *nixu (tedy i v OS X). Uživatel nemůže systém tolik ničit (a nejlepší jsou ti, kteří si myslí, jak "tomu" rozumí a nainstalují si nejlépe několik antivirů, firewallů, čističů registru, tzv. "tuningových" programů typu TuneUp Utilities (ve skutečnosti toho nejhoršího svinstva) a podobně).

Mac Mini 2011, 8 GB RAM, 2x 24", SSD Kingston V100 64 GB, HDD Toshiba 500 GB
iPad 2 3G 64 GB white, Verze OS: 5.1.1 nonJB
iPhone 3GS 32 GB white, Verze OS: 5.0.1 JB
Game Center: mors1980

17

Děkuju moc za radu!

Iphone 4 8GB
Ipad 2 wifi 16GB

18

Faramir napsal:

Jen malá poznámka na okraj, Apple není jediný, Microsoft má s Windows Phone stejný systém a navíc jako první přišel se synchronizací přes WIFI (ještě v NoDo, tedy první velké aktualizaci WP7). Co se týče zálohování a obnovy, WP7 se automaticky zálohuje při provedení aktualizace nebo při prvním připojení, obnova je na dva kliky myší. A oproti iOS má jednu nezanedbatelnou výhodu, můžeš si flashnout jakoukoliv verzi OS (na XDA jich roste plno) a není ti nucena jen poslední verze, flashovat můžeš i na offline počítači. Takže prosím, než budeš příště říkat, že Apple má jako jediný...zjisti si nejdříve skutečnost, takhle jen mateš lidi. Děkuji.

Takhle, ja WP moc jako konkurenci neberu, tech par telefonu co se prodalo, nicmene, je to porad pro me lepsi a stravitelnejsi system nez Android. A drzim mu celkove palce, treba nove Nokie jsou docela pohledne :-).

Opravdu muzes Windows phone zalohovat v JEDNE JEDINE aplikaci, ktera je v cestine a zazalohuje se ti do ni kompletne obsah telefonu. Tzn, hudba, vyzvaneni, filmy, serialy, aplikace, hry a jejich savy a nastaveni, kompletni nastaveni systemu, SMSky, MMSky atd., nevim jestli jsem na neco zapomel :-)?

Davat si tam zprznene ROMky jako na Andoridu je plus - ja to tak tedy nevidim?

Flashovat muzes sice na offline PC, ale stahnout si ROMku stejne musis, takze to neni argument.

19

Moff napsal:

Takhle, ja WP moc jako konkurenci neberu, tech par telefonu co se prodalo, nicmene, je to porad pro me lepsi a stravitelnejsi system nez Android. A drzim mu celkove palce, treba nove Nokie jsou docela pohledne :-).

Opravdu muzes Windows phone zalohovat v JEDNE JEDINE aplikaci, ktera je v cestine a zazalohuje se ti do ni kompletne obsah telefonu. Tzn, hudba, vyzvaneni, filmy, serialy, aplikace, hry a jejich savy a nastaveni, kompletni nastaveni systemu, SMSky, MMSky atd., nevim jestli jsem na neco zapomel :-)?

Davat si tam zprznene ROMky jako na Andoridu je plus - ja to tak tedy nevidim?

Flashovat muzes sice na offline PC, ale stahnout si ROMku stejne musis, takze to neni argument.

Že WP nebereš jako konkurenci není důležité, protože ve skutečnosti to je jediná konkurence, ostatní systémy jsou více či méně nepoužitelné (a vede král zmetků -> android :-) ).

Ano, ta aplikace se jmenuje ZUNE. Kromě SMS a MMS jde zálohovat všechno.

Opět se ukazuje, že nevíš o čem mluvíš. Jaké zprzněné ROMky? Můžeš si tam dát jakoukoliv upravenou i neupravenou ROM (= verzi OS). Klidně můžeš mít oficiální NoDo nebo úplně první verzi a nikdo ti v tom nebrání. A to na iOS nejde, kdybych se teď chtěl z jakéhokoliv důvodu vrátit na 4.x, prostě nemůžu, Apple mi to nedovolí.

Ano, stáhnout ji musíš, to je logické, sama od sebe se na tvém PC neobjeví :-) Jenže to znamená, že si třeba stáhneš z XDA oficiální 7004, pokud ji potřebuješ, nebo české odemknuté Mango nebo cokoliv jiného. A můžeš flashovat klidně na jiném PC. Má to prostě své výhody. Např. vyzkouším novou verzi systému a ona mi z nějakého důvodu nevyhovuje, třeba nefunguje pro mě kritická aplikace, tak se prostě vrátím na předchozí verzi nebo jakoukoliv jinou.

20

"Apple mi to nedovolí" ... aple je výrobce SW i HW, kdyby ostatní byli výrobci (Windows, Android) HW i SW, tak by ti taky nic nedovolili, to jen mimochodem. Windows Phone umí doručenky, indikaci přesměrovaných hovorů a standardní telefonní funkce bez nějakých upgradů z XDA?

Naposledy upravil: Kkti (24-02-2012 23:46:01)

21

Windows Phone samozřejmě umí doručenky i indikaci přesměrovaných hovorů. Co se týče těch standardních telefonních funkcí, nevím co si pod tím představuješ. Každopádně pro plnohodnotné používání WP není upgrade z XDA potřeba.

Mimochodem, Microsoft ve své podstatě je výrobcem nejen SW, ale i HW, mají velice přísné požadavky na HW, které musí jednotliví výrobci dodržet.

A hlavně je to nejvýkonnější operační systém, na jednojádru je rychlejší než iOS na dvoujádru a android na čtyřjádru (v těch měřitelných věcech) a intuitivnější než iOS (o androidu nemluvě, to je zmatek nad zmatek, pomalý a celkově špatný).

Doufám, že kvalitní Windows Phone nahradí nekvalitní kurvoid, iOS potřebuje konkurenci :-) Ostatně kdyby nebylo Windows Phone, tak iOS neumí wifi synchronizaci s počítačem akdyby nebylo předchozích Windows Mobile, tak by iOS nejspíš ani neexistoval :-)

22

Tim myslim veci dle normy 20 let stare, treba konferenci 6 ucastniku pres gsm bez padani apod.

Update: ze je nejnovejsi system mozna nejlepsim me neprekvapuje, no podstatny bude podle me obsah, pocet aplikaci. A to bude tak jedna ku 100 000, takze i kdyby byly vsechny app a hry na wp zadara, tak bych asi stejne vahal :-)

A az budes pouzivat oba pristoje po stejnou dobu spolecne, muzes neco objektivne porovnat a vzdy to bude hodne subjektivni (potreba jinych app apod)

Naposledy upravil: Kkti (25-02-2012 17:50:47)

23

Co se týče poslední věty, tak sice WP používám o cca půl roku déle než iOS, ale je to celkem irelevantní. Počet aplikací každopádně neukazuje na kvalitu OS. Android má násobně víc aplikací než iOS a WP dohromady a dobrý OS to prostě není.

24

Android nema nasobne vice aplikaci.

http://www.svetandroida.cz/v-android-ma … aci-201201

25

Moff napsal:

Android nema nasobne vice aplikaci.

Jestli tím nebylo myšleno, že se do něj dá nacpat jakákoliv verze OS a různé další aplikace, co kdo vytvoří někde na koleni?

iPhone 4s 16GB bílý
iPad "3" 64GB-4G bílý