1

Téma: P: iPad prvni generace 32gb wi-fi

Prodám iPad první generace wi-fi verzi s kapacitou 32GB. iPad jako nový bez jediného škrábance fota mohu poslat v případě zájmu na váš e-mail. Kupovaný ve Francii čili je bez záruky, ale dám vám osobní záruku na vrácení zboží 14 dní. V ceně i ochranné pouzdro.
Cena: 7000kč
K iPadu mohu přidat za 500kč originální apple dock s klávesnicí

Naposledy upravil: Kuliss9 (23-01-2012 15:06:29)

2

Re: P: iPad prvni generace 32gb wi-fi

Refresh cena k jednani

3

Prosim o foto na nicole.2seznam.cz. Shanim ipad ale tak do ceny 6000 v pripade ipad1

4

Prosím o info, jestli je už prodaný nebo stále volný.

5

Omlouvám se, nevšíml jsem si dotazu. Dnes večer zašlu fotky.... Tu cenu bych nechal tak na 6500 minimálně asi pokud by vám nevadilo

6

Díky moc, myslím, že bychom se snad nějak mohli dohodnout, ještě mi napište, jestli k tomu máte kryt a v jakém je ipad stavu, jak třeba drží baterka a jestli má nějaké oděrky. Má jailbreak?díky.

7

Díky moc, myslím, že bychom se snad nějak mohli dohodnout, ještě mi napište, jestli k tomu máte kryt a v jakém je ipad stavu, jak třeba drží baterka a jestli má nějaké oděrky. Má jailbreak?díky.

8

iPad je kompletně bez škrábanců, snažím se ho na nic nepokládat zadní stranou a když už tak pod něj dám něco hebkého jako je látkové pouzdro nebo papírový kapesník big_smile.... baterka je v naprostém pořádku používám ho na škole a když mám třeba školu od 8 do 17:30 tak se mi ze 100% vybije na 70%, ve škole mám zapnutý pages plus internet a sem tam do toho pustím nějakou hru když se nudím na přednášce.... jb ipad měl, ale teď jsem to přehrál na ofiko fw, samozřejmě pokud budete mít zájem není problém vám tam JB nainstalovat a prodat už s udělaným JB smile

9

A můžu se zeptat, proč teda prodáváš?:) Už ho nepotřebuješ nebo přecházíš na nový? A máš teda k tomu i nějaký to pouzdro? Můžem se kdyžtak dohodnout přes ten mail?

10

Jsem blbá, sorry, už to vidím, žes to psal, že tam pouzro je. omlouvám se.

11

No prodávám ho z důvodu, že potřebuji peníze na budoucí koupi nového modelu, jelikož jsem apple maniak a vše musí mít nakousnuté jablko co se ke mě dostane tak jen potřebuji peníze na novou řadu smile

12

Fotky odeslány akorát teda ten e-mail je špatně tak jsem to odeslal na nicole.2@seznam.cz